top of page
wdm_BB 120.jpg
logo2.png
wdm_BB 109.jpg
logo2.png

De Omgeving

Kampen is een eeuwenoude Hanzestad met een buitengewoon levendig karakter. De stad is eigenlijk gewoon een openluchtmuseum. De magnifieke skyline langs de rivier de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen, de indrukwekkende poorten en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling. Ook het rustige en mooie stadspark is de moeite waard om te bezoeken.​ Daarnaast worden er het hele jaar door tal van evenementen in de stad georganiseerd: er is altijd wat te beleven!

 

Niet voor niets kreeg de stad in 2013 de Erfgoedprijs uitgereikt. Volgens de landelijke jury is Kampen: “Een verrassing: een open rivierstad met uitstekende voorzieningen, betrokken bewoners en veel en mooi erfgoed”. Op loopafstand van 'De Groene Stek' treft u vele gezellige restaurants aan.​ U kunt daarnaast de leuke winkeltjes in het centrum bezoeken of een terrasje pakken. Wij informeren/adviseren u hier graag persoonlijk verder over!


De omgeving van Kampen is kenmerkend een Delta. De rivier de IJssel mondt bij Kampen uit in het IJsselmeer, voorheen de Zuiderzee, dit betekent veel mooie vergezichten en veel recreatiemogelijkheden in en op het water. Voor fietsers en wandelaars is het een walhalla: prachtige fietstochten naar het Kampereiland, het Reevediep, Grafhorst, Genemuiden, Wilsum en Zalk. Ook de Veluwe is op fietsafstand. Met de auto is o.a. Giethoorn en het prachtige natuurgebied “de Weerribben” snel te bereiken.​

 

Heeft u meer zin in het bezoeken van een stad dan bent u binnen 10 minuten in Zwolle en daarnaast zijn Deventer en Zutphen leuke steden om een dagje op pad te gaan.

 

Voor informatie over Kampen ga je naar:

Toplocatie

Een kleine selectie uit al het moois wat Kampen te bieden heeft. Kom ook genieten!

logo2.png

Activiteiten

Er zijn tal van mogelijkheden! We helpen je graag op weg en adviseren je verder over wat je kunt ondernemen. Ook kunnen we een aantal activiteiten aanbieden in samenwerking met lokale ondernemers.

- Oude Hanzestad

- Musea

- Stadspark

- Kinderboerderij

- Natuurspeelplaats

- Strand aan de IJssel

- Gezellige terassen

- Stadswandeling

- Rondleiding Sigarenfabriek

- Fietsen in de omgeving

- Varen op de IJssel

- Wandelen in de natuur

- Het Reevediep

- Kampereiland

- Werelderfgoed 'Schokland'

- Centraal gelegen

Voor actuele informatie en geplande evenementen ga naar www.kampen.nl >

logo-kampenx.png

Op de kaart

Boek direct uw verblijf of klik hier voor meer informatie en voorwaarden.

Nieuwsgierig?

Ontdek het huis en de omgeving, en wie weet mogen we binnenkort kennismaken.

wdm_BB%20029_edited.png

En al haar

kwaliteiten

en faciliteiten

Het huis

wdm_BB%20079_edited.png

Maak kennis

met de gastheer en gastvrouw

Over ons

wdm_BB%20019_edited.png

alle huisregels en boekingsvoorwaarden op een rij

Vragen?

bottom of page