top of page
Uilkje en Bert, Gastheer en gastvrouw van B&B 'De Groene Stek'

Over ons

Een lang gekoesterde wens kwam uit toen wij, Uilkje en Bert, een mooi pand aan de Vloeddijk in Kampen konden betrekken. Bij dit pand hoort een huis dat aan het einde van onze tuin staat. Toen wij hier kwamen wonen werd dit huis gebruikt als schuur en stonden er praktisch alleen muren. We hebben dit huis volledig laten verbouwen en renoveren. We hebben er flink wat werk in gestoken om er onze mooie en sfeervolle Bed & Breakfast 'de Groene Stek' van te maken. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over het resultaat als wij zelf!

Uilkje is 56 jaar en werkzaam als (team) coach bij overheidsinstellingen en tevens is ze werkzaam vanuit haar eigen praktijk als supervisor en coach. Bert is 66 jaar en sinds kort gepensioneerd. De laatste jaren had hij een eigen bureau van waaruit hij projecten leidde in het agrarisch onderwijs. Iets in de horeca doen was een droom die hij z’n hele leven bij zich droeg, maar waar het nooit van is gekomen. Nu in het klein met een Bed & Breakfast gaat toch iets van deze wens in vervulling!

Zelf zijn wij al jaren vaste bezoekers van B&B’s, Airbnb’s en agriturismo’s in Nederland en daarbuiten. Vandaar uit zijn onze kernwaarden gedestilleerd: karaktervolle huizen, thuisgevoel, schoon & fris, gastvrijheid, betrouwbaarheid en veel privacy. Wij hopen jullie dit allemaal te kunnen geven.
 

Nieuwsgierig?

Ontdek het huis, de omgeving en wie weet mogen we binnenkort kennismaken.

B&B 'De Groene Stek' Bed&Breakfast in Kampen

En al haar

kwaliteiten

en faciliteiten

Het huis

De omgeving van Kampen, geniet van de prachtige historie en natuur

geniet van

prachtige historie

en natuur

De omgeving

wdm_BB%20014_edited.png

alle huisregels en boekingsvoorwaarden op een rij

Vragen?

bottom of page